Het in 1971 opgerichte Thurston Royce is gespecialiseerd in authentieke schilderijen, beelden en werken op papier. De galerij kan bogen op werken van Edward Hopper, Oscar Bluemner, Harry Bertoia, Ferjo, Patrick Hughes, Robert Henri, Faith Ringgold, Salvador Dali, Agam, Kenji Fukuda en vele anderen.

In onze onlinegalerie kunt u een indrukwekkende collectie kunst bekijken en aankopen. Thurston Royce wil de beste galerie ter wereld zijn voor kopers en verzamelaars van kunst. De meest directe manier om dat te bereiken is volgens ons het opbouwen van een langdurige professionele relatie met onze klanten.
Door goed te luisteren en onze kennis en ervaring te delen, trachten wij van Thurston Royce het verzamelen tot een waar genoegen te maken voor onze klanten. We helpen de goed geïnformeerde, intelligente kunstkenner bij het maken van net zo goed geïnformeerde, verstandige beslissingen met betrekking tot de aankoop van kunstwerken.

Thurston Royce zoekt en koopt – in samenwerking met kunstverzamelaars, ondernemingen, musea en handelaars – kunstwerken in bepaalde mediums, van bepaalde stromingen en stijlen of van specifieke kunstenaars. Ook kopen we collecties van elke denkbare omvang uit nalatenschappen, of van banken en andere instellingen die hun liquiditeit willen vergroten voor belastingafdracht of andere verplichtingen.

Bij elke aankoop uit onze galerie bieden wij de verzamelaar een levenslange garantie op authenticiteit en restitutie van het gehele aankoopbedrag als een kunstwerk niet echt blijkt te zijn.
Op vertoon van het kunstwerk, de originele factuur en het certificaat van echtheid ontvangt u dan het hele aankoopbedrag retour. Thurston Royce taxeert ook schilderijen en andere kunstwerken, en kan voor u werk in opdracht laten uitvoeren door vooraanstaande kunstenaars. Thurston Royce stelt zich ten doel het allerbeste uit de wereld van de kunst met u te delen – werken van grote schoonheid, inzicht en verbeelding.

Alles wat wij aanbieden is beoordeeld en geselecteerd door een team van ervaren professionals. Daardoor ligt het bezit en genot van kunst nu in ieders bereik. Een met zorg gekozen kunstwerk kan van uw huis of kantoor iets bijzonders maken.
Om verzamelaars van alle soorten en maten – van beginners tot connaisseurs – te kunnen bedienen biedt Thurston Royce een grote variëteit hoogwaardige kunstwerken aan, van zeer betaalbare litho's tot absolute topstukken.
De rest van deze website is Engelstalig. Ook correspondentie met ons is alleen mogelijk in het Engels.

Klik hier om verder te gaan.

Bruce C. Loch, Directeur

ADRES
4905 Tightman Street, Suite 100
Allentown, PA 18104, VS

TELEFOON
+1 610.366.7300

E-MAIL
info@thurstonroyce.com